Naomi Cotteleer
Cultuur 2016-2017

Bij ESN Antwerp gaan was het beste medicijn tegen de erasmus blues. Door ESN word je steeds omringd door mensen van over heel de wereld. Hen Antwerpen en België leren kennen is een unieke ervaring die heel veel voldoening geeft. Ook tijdens een drukke master is ESN de perfecte manier om je weinige vrije tijd te besteden. ESN wordt een nieuwe familie waar je altijd op kan rekenen, is het nu om heel de nacht lang te dansen of voor mentale steun tijdens het schrijven van je thesis, ze zijn er altijd! Een jaar bij ESN zal je nooit vergeten en zal een van de beste beslissingen zijn die je ooit neemt! Met pijn in het hart moet ik ESN verlaten, maar ik zou elke keer opnieuw voor ESN kiezen!

 

Enzo Marquet
Media / Cantor 2015-2016
Vice Praeses / Cantor 2016-2017

ESN was echt de beste tijd van mijn leven. Ik heb er zot veel mensen leren kennen van over heel de wereld. Niet enkel op sociaal vlak, maar ook op professioneel vlak ben ik hier enorm door gegroeid. Mijn enige vergissing is dat ik niet vroeger bij ESN ben gegaan.

 

Olisa Devos
Cultuur 2016-2017

Mijn jaar bij ESN beschrijven is een heel moeilijke opdracht. Na mijn uitwisseling kwam ik in de ‘erasmusblues’ terecht maar ESN heeft dit helemaal opgevuld. Je zit in een hecht team en leert daarbij ook nog eens zoveel nieuwe mensen kennen. Daarbij leer je bij over het organiseren van evenementen, communicatie, samenwerken, taalkennis …
Het enige nadeel van ESN zijn de goodbyes elk semester! Al kan je daarna wel iedereen opnieuw gaan bezoeken natuurlijk.